Consumenten
Producten

Philips koffiezetapparaten

Philips filterkoffiezetapparaten

 

Traditionele filterkoffie maken kost heel weinig moeite. Vul een papieren filter met gemalen koffie en zet een hele kan geurige koffie voor vrienden of familie.

 

Ontdek onze Philips filterkoffiezetapparaten

Philips volautomatische espressomachines

 

Met onze 'bean-to-cup' koffiemachines maakt u met één druk op de knop espresso of filterkoffie. De geïntegreerde melkopschuimer
is ideaal om cappuccino, latte of macchiato te maken – overdag of 's avonds.

 

Ontdek onze Philips automatische espressomachines

Onmiskenbaar Philips

Het populairste merk koffiemachines van West-Europa

 

In 2015 werd Philips door Euromonitor International uitgeroepen tot het populairste merk koffiemachines van West-Europa. Een prima begin van een jubileumjaar waarin we 50 jaar koffie-erfgoed vieren.

Kwaliteitsbeheersing

 

Tijdens de ontwikkeling voert Philips duizenden tests uit op zijn koffiezetapparaten en gaat daarmee door als ze in productie zijn genomen. Per machine worden circa 30.000 koppen koffie getest, zodat u voor elke kop verzekerd bent van een hoogwaardige smaak en een vol aroma.

50 jaar Philips koffie-erfgoed

 

Philips zorgt al sinds 1965 voor de koffie bij mensen thuis. En heeft sindsdien het voortouw genomen in de ontwikkeling van koffiemachines met baanbrekende technologie, zoals het innovatieve Boil & Brew-systeem. Rond de eeuwwisseling hebben we in partnerschap met Douwe Egberts de SENSEO® geïntroduceerd, de eerste koffiepadmachine van de wereld. Ook hebben we de Italiaanse merken Saeco en Gaggia – uit de bakermat van espresso – opgenomen in de Philips-familie. Ons portfolio omvat nu een complete collectie koffiemachines met daarnaast accessoires. Terwijl we ons 50-jarig koffiejubileum vieren, hebben we alweer een revolutionair apparaat: de eerste koffiemachine van de wereld om perfecte espresso én filterkoffie te maken.

Filterkoffie en espresso uit één machine

 

Als enige merk ter wereld biedt Philips een machine om zowel filterkoffie als espresso te maken. Dankzij de innovatieve CoffeeSwitch-functie hoeft u slechts een hendel om te zetten om uw keuze te maken.

 

Bekijk koffiemachines met CoffeeSwitch

Iets voor iedereen

 

Philips heeft een koffiemachine voor iedereen, of u nu graag koffie zet of drinkt. Bijvoorbeeld een volautomatische espressomachine voor de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Of kies voor koffiezetapparaten om een kan filterkoffie te maken voor familie en vrienden, met een aantal nieuwe molen- en zetmodellen. Daarnaast hebben we nog onze SENSEO® koffiemachines, waarmee u uzelf met één druk op de knop kunt verwennen met allerlei smaken en melanges uit ons assortiment SENSEO® koffiepads.

 

Meer informatie

Philips

mijlpalen

Bekijk de video

Ontdek onze andere merken

Klik op de logo's voor meer informatie

Ontdek onze andere categorieën

Saeco volautomatische espressomachines

Saeco handmatige espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines