Philips filterkoffiezetapparaten

* Aanbevolen verkoopprijs
**Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

Grind & Brew

koffiezetapparaat

 

Met de Philips Grind&Brew kunt u genieten van overheerlijke koffie gemaakt van versgemalen bonen. Dankzij de ingebouwde molen maalt u eenvoudig uw favoriete bonen en geniet u van heerlijke koffie met een intens aroma. Gebruik de sterkte-instelling om zelf de intensiteit van uw koffie te bepalen voor een heerlijke volle smaak. De maalfunctie is uitschakelbaar waardoor dit koffiezetapparaat ook geschikt is voor filterkoffie.

 

Meer informatie

Aanbevolen verkoopprijs: 154,99 €
21 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek onze unieke eigenschappen

Het populairste merk koffiemachines van West-Europa

 

Philips is het populairste merk koffiemachines van West-Europa, volgens een marktanalyse die in 2015 werd uitgevoerd door
het gigantische onderzoeksbureau Euromonitor International in Londen.

 

Bekijk alle koffiezetapparaten

AromaSwirl

 

Met het slimme mondstuk van de filterkoffiemachine wordt de koffie rondgedraaid terwijl het in de glazen kan drupt. Zo wordt het aroma over de hele kan verspreid, zodat de laatste kop even sterk is als de eerste. Prima smaak tot aan de laatste druppel.

 

Bekijk koffiemachines met AromaSwirl

Uniek Boil & Brew-systeem

 

Met de innovatieve Boil & Brew-functie van Philips wordt het water verhit tot 93º C of meer voordat het door de gemalen koffie stroomt. Zo bent u verzekerd van een volle smaak en een heerlijk aroma in elke kop filterkoffie. Uniek voor Philips-filterkoffiezetapparaten.

 

Bekijk Café Gourmet-filterkoffiezetapparaten

Intensiteitsknop

 

Kies de aromasterkte van uw filterkoffie – door de knop van deze programmeerbare koffiemachine te draaien. Daarmee regelt u hoe het water wordt verdeeld over de koffie. Met een geconcentreerde stroom smaakt de filterkoffie sterker; met een bredere stroom – door de hele hoeveelheid gemalen koffie – krijgt u een milde, ronde smaak.

 

Bekijk filterkoffiezetapparaten met intensity switch

AromaVents

 

Er is niets wat kan tippen aan de geur van versgezette koffie. De filterkoffiezetapparaten van Philips hebben extra ruime ventilatieopeningen in de behuizing van de koffiemachine voor de ultieme zintuigelijke koffie-ervaring.

 

Bekijk filterkoffiezetapparaten met AromaVents

AromaLock

 

De warmhoudkan van de filterkoffiezetapparaten houdt het aroma vast nadat u koffie hebt gezet. Een geweldige functie waardoor de koffie langer vers, geurig en smakelijk blijft.

 

Bekijk filterkoffiezetapparaten met warmhoudkan

IntenseBrew

 

Alle Philips-koffiezetappaten zonder AromaSelect hebben de IntenseBrew-functie. Deze instelling zorgt dat een geconcentreerde stroom water door de gemalen koffie in het glas of de warmhoudkan stroomt. Zo krijgt uw koffie een intensere smaak.

 

Bekijk filterkoffiezetapparaten met IntenseBrew

Koffie en
Philips

 

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven – met zo min mogelijk gedoe. Door het unieke zetsysteem in alle machines bent u verzekerd van de lekkerste, geurigste espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kunt u verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

 

Meer over Philips

Hulp bij uw koffiemachine

Ontdek onze andere koffiemachines

Philips volautomatische espressomachines

Saeco volautomatische espressomachines

Saeco handmatige espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines